PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

The Sims 4 - Jungleeventyr (PC/MAC)


Epic

80,00 kr. medlemspris
This product is not in stock. You can still order it, but delivery can take up to 4 days.

Medlemsprisen (Gamemore+) forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

95,00 kr. normalpris

The Sims 4 - Jungleeventyr (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Origin. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Origin cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres. Download GuideDigital download Ingen ventetid Nemt og hurtigt

Beskrivelse

Udforsk et unikt og vildt landskab, der inneholder et tempel, junglehindringer, forbandede levn og skatte. Oplev Selvadoradas kultur og skikke, fra at fortære lokal mad til at lære spicy nye dansetrin!

Rejs til Selvadorada hvor dine simmer kan blive venner med den lokale befolkningen, smage på den lokale mad, danse til ny musik og købe autentiske dekorationer og farverigt tøj!

Udforsk junglen Klæd dine simmere i vandretøj, der passer til livet i junglen. Send dem på en farefuld færd gennem junglen, der er fyldt med hemmelige søer, ruiner, dødbringende bier og giftedderkopper!

Find et hemmeligt tempel Dine simmere vil blive overrasket over, hvad de finner i det skjulte tempels mystiske sale. Simmerne kan gå på jagt efter gamle artefakter og verdifulle skatter, oppleve nye udfordringer og møde en grufuld død.


BEMÆRK! DETTE ER EN EXPANSION PACK. THE SIMS 4- GRUNDSPILLET (SÆLGES SEPARAT) SAMT ALLE SPILOPDATERINGER KRÆVES FOR AT SPILLE.