PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Cyberpunk 2077 (PC/MAC)309,00 kr. medlemspris
This product is not in stock. You can still order it, but delivery can take up to 4 days.

Medlemsprisen (Gamemore+) forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

449,00 kr. normalpris

Cyberpunk 2077 (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Retail. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Retail cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres.Digital download Ingen ventetid Nemt og hurtigt

Beskrivelse

Cyberpunk 2077 er et action-eventyr der foregår i Night City, en megalopolis besat af magt, glamour og kropsmodifikation. Du spiller som V, en lejesoldat på jagt efter et enestående implantat, der er nøglen til udødelighed. Du kan tilpasse din karakters cyberware, skillset og playstyle og udforske den store byen, hvor de valg, du træffer, former historien og verden omkring dig.

SPIL SOM EN FREDLØS LEJESOLDAT
Bliv en cyberpunk, en urban lejesoldat udstyret med cybernetiske forbedringer, og opbyg dit omdømme på gaderne i Night City.

LEV I FREMTIDENS BY
Træd ind i den massive, åbne verden af Night City, et sted, der sætter nye standarder med hensyn til grafik, kompleksitet og dybde.

STJÆL IMPLANTATET, DER GIVER EVIGT LIV
Tag det mest risikable job i dit liv, og gå efter et prototypeimplantat, der er nøglen til evig liv.