PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Call of Duty: Black Ops - Cold War (PC/MAC)


Epic

48,00 kr. medlemspris

Medlemsprisen (Gamemore+) forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

439,00 kr. normalpris

Call of Duty: Black Ops - Cold War (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Battle net. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Battle net cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres. Download GuideDigital download Ingen ventetid Nemt og hurtigt

Beskrivelse

Intet er som det ser ud, når Raven Software bringer en gribende singleplayer-kampagne, hvor spillerne vil stå ansigt til ansigt med historiske figurer og hendelser og kæmpe sig igennem ikoniske lokaliteter såsom Østberlin, Vietnam, Tyrkiet, KGB's hovedkvarter i Sovjetunionen og mange flere.

Historien er sat i starten af 80’erne, hvor du som eliteagent skal følge i sporet af den mystiske karakteren Perseus, hvis mission er at destabilisere den globale magtbalance og ændre historiens gang. Dyk ned i denne globale sammensværgelses dystre kerne med de ikoniske figurer Woods, Mason og Hudson og nye agenter i et forsøg på at standse et årtier gammelt komplot.

Udover kampagnen vil spillere få et arsenal af koldkrigsvåben og -udstyr til den kommende generation af Multiplayer- og Zombieoplevelser.