PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy (PC/MAC)


Epic

264,00 kr. medlemspris
This product is not in stock. You can still order it, but delivery can take up to 4 days.

Medlemsprisen (Gamemore+) forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

329,00 kr. normalpris

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Steam. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Steam cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres. Download GuideDigital download Ingen ventetid Nemt og hurtigt

Beskrivelse

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy finder sted tre år efter begivenhederne i det forrige spil "Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout". Det skildrer genforeningen af ​​Ryza og hendes venner, der gennemgår nye møder og farvel for at opdage en ægte uvurderlig skat.

Tre år er gået siden Ryzas hemmelige store eventyr på Kurken Island. Ryza, det eneste medlem af hendes gruppe, der har blivet på øen, modtager et brev fra sin ven, der fortæller hende om ruiner, der kan være relateret til alkymi, sammen med en mystisk anmodning, der involverer en glødende sten. Dette inspirerer hende til at forlade øen og vove sig ud til den kongelige hovedstad, Ashra-am Baird. Ryza er imidlertid uvidende om, at dette vil føre til starten på et fantasifuldt nyt eventyr, der involverer en forfølgelse af mysterierne fra ruinerne omkring den kongelige hovedstad og et møde med en underlig skabning, der vil ændre hendes liv.

Udforskning med nye felthandlinger!
Ryza kan udføre mange nye handlinger, der giver hende mulighed for aktivt at udforske forskellige områder og ruiner. Hun kan dykke under vandet, bruge planter til at bestige vægge, bevæge sig gennem smalle huller og bruge magiske reb til at rejse mellem adskilte områder.

Flere actionfyldte realtidskampe! 
Det forbedrede kampsystem i realtidstaktik er nu hurtigere og mere spændende end nogensinde. Tag dine fjender på ved hurtigt at skifte mellem tegn, vælg forskellige færdigheder og brug ting i de rigtige øjeblikke. Lige og brugervenlig syntese!

Flere nye syntesesystemer!
Herunder det nye intuitive "Linkage Synthesis" -system, hvor emner placeres i celler kaldet "Material Loops", der er designet til at give både nye spillere mulighed for let at lære syntese og erfarne spillere til at skabe unikke tilpassede items. Oprettede items kan også blandes og matches med "Evolution Link" for at skabe helt nye items.