PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Embracelet (PC/MAC)


Epic

64,00 kr. medlemspris
This product is not in stock. You can still order it, but delivery can take up to 4 days.

Medlemsprisen (Gamemore+) forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

76,00 kr. normalpris

Embracelet (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Steam. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Steam cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres. Download GuideDigital download Ingen ventetid Nemt og hurtigt

Beskrivelse

Embracelet er et hjertevarmende, afslappende spil skabt af Mattis Folkestad, manden bag det prisvindende eventyrspil Milkmaid of the Milky Way.

Embracelet er et eventyrspil, der foregår i et fiktive nordnorsk univers - en unik historie om kærlighed, tab, venskab og familie - og et magisk armbånd med mystiske kræfter!

Embracelet placerer dig i rollen som Jesper, en norsk teenager, der bor hos sin mor i byen. En dag får han udleveret et gammelt armbånd arvet af sin bedstefar, der voksede op i et fiskersamfund nordpå. Dette armbånd har magiske kræfter - mærkelige, mystiske kræfter!

Jesper får i opgave at opklare mysteriet bag armbåndet og returnere det til øen hvor hans bestefar vokste op nordpå. Hvor kommer det fra? Hvem tilhører det? Og hvorfor forlod hans bedstefar øen og sit gamle liv?

Med sin blide sværhedsgrad, spændende historie og smukke soundtrack er Embracelet et spil for alle, der nyder unikke, hjertevarmende gådespil.