PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Anthem (PC/MAC)


Digital download
Ingen ventetid
Nemt og hurtigt
119,00 kr. medlemspris

Medlemsprisen forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

349,00 kr.
  Straks levering

Lagerstatus: På lager
Anthem (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Origin. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Origin cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres.

Beskrivelse

I en ufuldendt verden efterladt af guderne truer en dyster fraktion hele menneskeheden. Freelancers er de eneste, der står i vejen for disse skurke og den oldgamle teknologi, de begærer.

Spil sammen med op til tre andre spillere, og design højteknologiske, håndbyggede panserdragter med enestående styrke. Udforsk vidtstrakte ruiner, kæmp mod dødbringende fjender, og gør krav på overjordiske artefakter. Du og din Javelin vokser i styrke med hver mission. Bekæmp farerne i en foranderlig verden. Rejs jer for at overvinde ondskaben i fællesskab. Opnå en fælles triumf.

Med Anthem™ får du mulighed for at opleve et samarbejdsbaseret action-RPG, der foregår i en ny og mystisk verden fra BioWare™ og EA. 


Individuelle helte forener sig for at opnå en fælles triumf: Anthem fokuserer på en forbundet social oplevelse. Gå sammen med op til tre andre spillere i samarbejdsbaserede eventyr, der belønner både teamwork og individuelle færdigheder. Spillernes valg af Javelin-exodragt vil afgøre deres bidrag og strategiske roller på holdet. Drag ud på ekspedition sammen, eller drop en kontrakt for at tilkalde venner, der kan hjælpe med svære udfordringer. Opdag en gribende historie fyldt med unikke og mindeværdige figurer, mens du udforsker verdenen. Overgangsfri og intelligent matchmaking sikrer, at du nemt og hurtigt kan finde andre spillere at tage på eventyr med. 

Vælg fra et arsenal af exodragter, der kan tilpasses: Hver gang du træder ind i verdenen som en Freelancer, får du adgang til din samling for at vælge en kraftfuld Javelin-exodragt – panser, der er designet til at give piloten utrolige offensive og defensive evner. Brug massive våben og ødelæggende kræfter. Ryst knogleknusende slag af dig som ingenting. Bevæg dig med utrolig fart, skyd som en raket hen over himlen, eller strejf sikkert rundt dybt under vandet. Efterhånden som du spiller, bliver både dine egne evner som Javelin-pilot og dine exodragters kamp- og flyvekapacitet konstant bedre.

Tilpas dine Javelins for at vise dine bedrifter frem: Efterhånden som du stiger i rang og overvinder mægtige fjender, samler du bytte og gennemfører milepæle i spillet og låser dermed op for utrolige tilpasningsmuligheder, der gør dine Javelins til synlige beviser på din dygtighed og dine bedrifter.

Udforsk en foranderlig verden fyldt med farer og mysterier: Anthems visuelt spektakulære åbne verden i konstant udvikling er drevet af Frostbite og byder på uforudsigelige forhold, farer og fjender. Da Anthem er en livetjeneste, vil oplevelsen ændre sig og vokse med tiden – så du hele tiden bliver introduceret for nye historier, udfordringer og begivenheder. Denne verden er både smuk og dødbringende – og vil udfordre dig strategisk for hver ny ekspedition, du drager ud på med dit team af Freelancers.

Kom i dragten med javelins

Hver gang du træder ind i verdenen som Freelancer, vælger du en powerfuld javelin-exodragt: Panser, der er designet til at give piloten utrolige angrebs- og forsvarsevner.

Tilpas din oppakning

Javelin-exodragterne – og medfølgende grej, våben og udstyr – byder på omfattende muligheder for personlig tilpasning. Efterhånden som du stiger i rang, samler du udstyr og låser op for fantastiske tilpasningsmuligheder, der gør dine javelins til beviser på dine evner og bedrifter.

Javelin-exodragter

Hver gang du træder ind i verdenen som Freelancer, vælger du en powerfuld javelin-exodragt: Panser, der er designet til at give piloten utrolige angrebs- og forsvarsevner.

Ranger

De mest alsidige exodragter giver dig mulighed for at gå direkte fra nærkamp til brug af kraftige, langtrækkende projektiler. Brug den elektriske morgenstjerne til at ramme fjenderne med svimlende mængder spænding, eller sigt og skyd med mikromissiler mod masser af bevægelige mål. Saml dine holdkammerater for hurtigt at køle grejet ned, og brug så Frost- og Seeker-granater for at effektivt holde fjenderne på afstand.

Colossus

Den tårnhøje Colossus er den ultimative krigsmaskine. Denne exodragt er designet med fastmonteret artilleri, panserplader og en flammekaster, der gør kort og hård proces med fjender i alle størrelser for at slå dem ud og gøre dem sårbare over for efterfølgende angreb. Colossus er den perfekte tilføjelse til dit javelin-arsenal, hvis du foretrækker råstyrke frem for smidighed.

Interceptor

Interceptors minimale, elegante design er ideelt til langtrækkende spejdere, infiltratorer og snigmordere. Forvold ødelæggende skader med tveæggede dolke for at vende oddsene for til din fordel med et hektisk angreb. Den lette panser giver dig mulighed for at bevæge dig hurtigt ind og ud af kampen og udnytte dine fjenders svagheder.

Storm

Udnyt Seal-teknologiens elementære kraft, og udløs Anthems energi med Storm Javelin. Svæv uden for fare over kampe, og kast eksplosive lyn ned over fjenderne på sikker afstand. Storms panser er meget let, men den gemmer til gengæld på masser af kraft og råstyrke. Slå talstærke fjender tilbage, og find den bedste position at uddele ødelæggelser fra.