PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Star Wars: Battlefront II (PC/MAC)


Epic

65,00 kr. medlemspris
This product is not in stock. You can still order it, but delivery can take up to 4 days.

Medlemsprisen (Gamemore+) forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

99,00 kr. normalpris

Star Wars: Battlefront II (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Origin. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Origin cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres. Download GuideDigital download Ingen ventetid Nemt og hurtigt

Beskrivelse

Drag ud på et endeløst Battlefront-eventyr i denne fortsættelse til den bedst sælgende STAR-WARS -computerspilserie nogensinde.

Med et lyssværd i hånden kan du kæmpe dig igennem fjender på Starkiller basen. Slås gennem junglen ved oprørernes skjulte base på Yavin 4, og nedlæg fjenden med AT-STer. Flyv i formation med din X-wing-eskadrille, og angrib en af Den Første Ordens enorme stjerne-destroyere i rummet. Eller spil den nye Star Wars helt, Iden, der er en af Imperiets specialtropper, og oplev en rørende og medrivende historie i singleplayer, som spænder over 30 år.

Oplev alsidige og levende slagmarker i Star Wars-multiplayer på tværs af alle tre epoker: forhistorien, den klassiske historie og den nye trilogi. Tilpas, og opgradér dine helte, Starfighters eller soldater, der hver især har unikke egenskaber, du kan udnytte i kamp. Rid på tauntauns, eller tag kontrollen over kampvogne og speedere. Nedlæg stjerne-destroyere på størrelse med byer, brug kraften til at bevise dit værd mod velkendte figurer som Kylo Ren, Darth Maul eller Han Solo, når du bliver en del af en spiloplevelse, som er inspireret af 40 års tidløse Star Wars-film.

Du kan blive helten i din egen Star Wars-historie.


GLEFUNKTIONER:

  • I den medrivende nye Star Wars™-kampagne spiller du som en af Imperiets bedste specialtropper, der er lige så dødbringende på jorden som i rummet. Kampagnen spænder over 30 år og bygger bro mellem begivenhederne i Star Wars™-filmene: Return of the Jedi™ og Star Wars™: The Force Awakens™.

  • Et Star-Wars multiplayerunivers med uovertruffen variation og dybde, hvor op til 40 spillere kæmper som velkendte helte og autentiske soldater fra de historiske epoker i et bredt udvalg af fartøjer til lands og i luften, mens kampene raser gennem galaksen.

  • Rumkamp i Star Wars Battlefront™ II er blevet udviklet helt fra bunden med fokus på styring, våben og tilpasningsmuligheder. Slut dig til din eskadrille, og bevæg dig ubesværet gennem asteroidefelter, flyv gennem Imperiets rumhavne, og nedlæg enorme hovedskibe. Tag kontrollen over legendariske Starfightere i drabelige luftdueller med op til 24 spillere og 40 computerstyrede skibe.

  • Spil sammen med en ven hjemme fra sofaen med delt skærm og offline-spil for to spillere*. Få belønninger, tilpas jeres soldater og helte, og tag opgraderingerne med jer til slagmarken i multiplayer.

  • Og ikke bare en af de velkendte helte, men din egen helt. Du kan tilpasse din figurs udvikling, som du ønsker. Opgradér heltenes unikke evner, soldaterklasse og Starfighter. Brug disse evner til at justere og tilpasse din helts grundlæggende evner, heriblandt dødbringende aktive effekter mod fjenderne, nyttige passive bonusser eller taktisk assistance, der kan modarbejde alle fjender på fronten.

  • Oplev spændingen fra Star Wars: The Last Jedi™ med eksklusive* temaer til Kylo Ren og Rey, der er inspireret af den kommende film. Vælg mellem lysets eller mørkets sti, og skil dig ud i slagmarkens kaos. Brug unikke og episke evnemodifikatorer†, som giver dig magten til at ændre kampenes udfald. Forstyr dine modstanderes kræfter, når du spiller som Rey, eller spred rædsel blandt dine fjender med evnen til at fryse eller trække modstandere til dig som Kylo Ren.

  • Slagene løfter sig fra landjorden med en Star WarsThe Last Jedi-inspireret evnemodifikator til Tusindårsfalken, komplet med opdaterede lyde og visuelt tema. En evnemodifikator til et nyt fartøj fra Den Første Orden er også tilgængelig og giver spillerne et overtag i forhold til Modstandsbevægelsen.