PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Fallout 76 (PC/MAC)79,00 kr. medlemspris
This product is not in stock. You can still order it, but delivery can take up to 4 days.

Medlemsprisen (Gamemore+) forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

99,00 kr. normalpris

Fallout 76 (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Retail. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Retail cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres.Digital download Ingen ventetid Nemt og hurtigt

Beskrivelse

Bethesda, den prisvindende spilproducent, der står bag Skyrim og Fallout, byder dig nu velkommen til Fallout 76. Her skal du for første gang i seriens historie tage kampen op mod virkelige mennesker, når den digitale slagmark går online. Fallout 76 er udelukkende online. Arbejd sammen — eller mod hinanden — for at overleve. Du er S.P.E.C.I.A.L, men du er ikke alene.

Kun 20 år efter bomberne faldt, træder du ud ad Vault 76. Du er blandt de første overlevende, der nu skal genopbygge samfundet. Spillere i Fallout 76 vil opleve en verden, der er hærget af atomkrig, men ikke hærget af tidens forfald. Der er gået kortere tid, siden bomberne faldt, og Fallout 76 er derfor meget mere farverigt end de tidligere spil.

Spil SOLO eller CO-OP 
I Fallout 76 vil du udforske en enorm, dynamisk og levende verden. Den største verden i seriens historie og 4 gange større end Fallout 4. Og verdenen er ikke bare større, den er smukkere. Verdenen er ikke kun træer og buske smidt ovenpå den gamle verden fra Fallout 4. Todd Howard, direktør hos Bethesda, har meldt ud, at Fallout 76 har gennemgået en enorm forvandling. Nyt lys, ny rendering og spritnyt teknologi, der får landskabet til at virke meget mere levende.

Mountain Splendorland! 
Den nye grafik, den spritnye belysning og den geniale, nye teknologi, der står bag landskabet i Fallout 76, bringer 6 nye regioner til live i West Virginia. Her kan du opleve et frodigt skovlandskab eller de golde ørkenplæner. Hver region har plusser og minusser, og du skal beslutte, hvor du vil slå det ned og bygge din camp. Et postapokalyptisk Amerika har aldrig set bedre ud! 

Den amerikanske drøm!
Fallout 76 fået et spritnyt system, hvor du herigennem kan bygge din base (C.A.M.P). Din C.A.M.P vil give dig shelter, supplies og sikkerhed. Du kan endda bygge din egen shop, hvor du kan sælge og købe materialer, våben og mad. Vær dog på vagt! Det er ikke alle i Fallout 76, der er gode naboer. 

The Power of the Atom!
Selvom du er sat på jorden for at genopbygge, udforske og overleve i West Virginia, har du højst sandsynligt også en finger med i at banke den tilbage til stenalderen. Spredt over hele mappet i Fallout 76 vil du finde inaktive missilsiloer. Disse missiler kan blive aktiveret gennem launch codes, der ligeledes ligger spredt. Det er din opgave at indsamle disse og eksekvere et angreb mod fjendtlige spillere, farlige væsener eller andet. Et godt råd: Find dem, før de gør.