PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

FIFA 21 (PC/MAC)


Epic

329,00 kr. medlemspris
This product is not in stock. You can still order it, but delivery can take up to 4 days.

Medlemsprisen (Gamemore+) forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

369,00 kr. normalpris

FIFA 21 (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Origin. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Origin cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres. Download GuideDigital download Ingen ventetid Nemt og hurtigt

Beskrivelse

FIFA 21 Origin-key
 Den elektrificerende FIFA-serie vender tilbage til rampelyset med den nyeste udgivelse og præsenterer forbedrede gameplay-funktioner og mekanik for at give den bedste e-sportsoplevelse! Hvert år bestræber EA sig på at bryde grænserne og forbedre den elskede serie for at give fans over hele verden de bedste og uforglemmelige spiløyeblikker, så køb FIFA 21 nu og dyk lige ind i handlingen!


FIFA 21 gameplay

Spillet drejer sig naturligvis om fodbold og at realisere sig selv som den bedste fodboldspiller FIFA-serien nogensinde har set. FIFA-point (valuta i spillet) er altid der for at hjælpe med at fremskynde visse aspekter af gameplayet, for at nå langsigtede mål i den uovertrufne FIFA Ultimate Team Draft-tilstand. De mange forskellige tilstande, såsom Volta, Career Mode og Pro Clubs, tilbyder et udvalg af indhold, der uden tvivl giver timevis af rigt gameplay!


Fantastiske forbedringer
FIFA 21 Origin-nøglen, som hele FIFA-serien, giver ikke kun et basisspil, som man måske kan lægge væk for godt efter et stykke tid. Spillet tilbyder frem for alt en engagerende e-sportsoplevelse, der udfordrer spillerens evner, og for at nå dette mål introducerer hver tilføjelse til serien en række tekniske forbedringer.

  • Forbedret hastighed i spilmekanikken;
  • Udskudt belysning og gengivelse skaber mere realistiske billeder;
  • Forbedret animationsteknologi giver øjeblikkelig respons;
  • Intens indlevelse - fansene på stadion reagerer på kampens forløb og giver spilleren sublime følelser samt antænder atmosfæren, der eksploderer med rå følelser, hvilket nøje afspejler kampe i det virkelige liv;
  • Forbedrede kontroller og baner. Forbedringerne giver spilleren en endnu mere realistisk oplevelse ledsaget af en bred vifte af følelser bragt op af spilatmosfæren!