PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Football Manager 2018 (PC/MAC)


Digital download
Ingen ventetid
Nemt og hurtigt
89,00 kr. medlemspris

Medlemsprisen forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

299,00 kr.
  Straks levering

Lagerstatus: På lager
Football Manager 2018 (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Steam. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Steam cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres.

Beskrivelse

Man siger, at fodbold handler om meninger, og at alle har ret til hver deres, men her er det kun din mening, der tæller. 

Du træffer alle beslutninger – fra køb og salg til hvordan budgettet skal lægges. Tager din taktik udgangspunkt i spillernes givne evner, eller vil du prøve at træne dem på en helt ny måde? Hvem skal på banen, og hvem skal på bænken? Alle valg påvirker holdets harmoni, så tænk dig godt om.

Træf de rigtige valg for at blive showets stjerne, trække overskrifter og trende på de sociale medier. Dit navn bliver en del af fodboldhistorien ... hvis du altså ikke kikser. 

I dette omfattende fodboldspil har du mulighed for at tilpasse selv de mindste detaljer både på og uden for banen, så det store spørgsmål er bare, hvilken slags manager du vil være?

  • Prøv dig frem i de 50 største fodboldnationer
  • Vind titlen med en af de 2500 største klubber
  • Kast dig over transfermarkedet med mere end 600.000 spillere og medarbejdere fra virkelighedens verden
  • Gør dine fodboldvisioner til virkelighed


NYT I DENNE SÆSON

Dynamik 

En trup i harmoni får bedre resultater på banen. Når man bygger relationer mellem spillerne, både på og uden for banen, og sørger for en god atmosfære i omklædningsrummet, får det bedste ud af spillerne.

Live på kampdagen 

Den helt nye grafikmotor producerer det bedste lys og de bedste stadions og spillermodeller i seriens historie, samt en mere elegant kampskærm og en moderne repræsentation, der bringer kampen til live. 

Ægte scoutingsystem 

En virkelighedstro repræsentation af de teknikker, som verdens største klubber bruger, herunder mere detaljeret dataanalyse, som i kombination med flere scoutingmuligheder, giver dig et bedre overblik over mulige transferemner.

Idrætsvidenskab 

Det nye lægehus giver dig en mere komplet oversigt over truppens skadessituation, da lægeteamet gier dig råd om feedback på skadesrisikoen for spillerne, og hvordan man undgår, at der opstår skader i træningen.

Taktik 

Taktikskærmen har fået et nyt udseende, hvor analyse er i centrum, så du får er klart overblik over, om taktikken virker. Den nye briefing før kampen gør jer bedre forberedt til kommende kampe, mens nye spillerroller giver dig flere måder at bruge spillerne på. 

Fantasy Draft 

Nyt design med ny grænseflade, som er perfekt til streaming, og med en række nye konfigurationsmuligheder, som kan bruges til at skræddersy Fantasy Draft-oplevelsen til dig, herunder større budget og mulighed for hurtig start.

Fodboldintelligens 

Et realistisk transfermarked, som afspejler de stigende transfersummer og kontraktværdier, flere klausuler, der hjælper til at afslutte megahandlen, og en mere intelligent transfer- og bestyrelses-KI, som bruger mere kontekstinformation fra spilverdenen.