PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Football Manager 2019 (PC/MAC)


Digital download
Ingen ventetid
Nemt og hurtigt
119,00 kr.
139,00 kr.
  Straks levering

Lagerstatus: Udsolgt
Football Manager 2019 (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Steam. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Steam cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres.

Beskrivelse

Spilles af millioner af fodboldfans verden over, Football Manager 16. kommer - Football Manager 2019 (FM19) af SEGA, giver DIG beføjelsen til at tage kontrol over din elskede klub eller skabe din egen arv ved at tage roret i en miniklub og gøre den til en global gigant. Nye opgraderinger og funktioner bringer dig tættere på din klub end nogensinde før, hvilket bringer verdens mest populære simulationsspil endnu tættere på virkeligheden.

Så, hvad er de nye ting i Football Manager 2019?

Football Manager 2019 bringer dig endnu tættere på hjertet af det smukke spil end du nogensinde har troet var muligt. Avancerede funktioner og forbedret gadeplan giver dig mulighed for at tage kontrol over dit hold på en autentisk og frisk måde, skabe en mere intens stil af historiefortælling. Her er nogle af de opgraderinger, der gør FM19 til det bedste online-simuleringsspil!

Træning på en ny måde

Træning i Football Manager 2019 har set den største omlægning i seriens historie. Den massive træning omlægning, omfatter en opdeling af sessioner i tre om dagen, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse dit program, så det passer til dit holds særlige behov i hele sæsonen. En anden omlægning fokuserer på forsæsonen, som nu er en separat og tydelig del af din træningskalender. På grund af FM19s øgede dybde og detaljer til træning er der flere måder at optimere din træning til forsæsonen, hvilket giver dig den bedste chance for succes i den kommende sæson.

Alle nye brugerinterface

Football Managers brugerinterface er en af de første ting, som FM-fans ser frem til i nye spiludgaver, og Football Manager 19s nye brugerinterface skuffer ikke!

Den mest oplagte forskel mellem Football Manager 19 og alle andre FM-spil før det er den opdaterede brugerinterface. Erfarne spillere vil bemærke forskellen på næsten alle skærme – ikke kun fordi alt ser friskere og renere ud end før, men også fordi hvert spilelement er lettere at navigere rundt på.

UI-ændringerne er særligt fremtrædende i to af de mest omhyggelige spilmodes; træning og taktik. Begge disse områder ser et væld af små, men meget vigtige og meningsfulde ændringer (hvoraf mange var et resultat af feedback fra FM18 spillere) som er designet til at virke for alle typer af brugere - nybegyndere eller erfarne.

Var og kamp forbedringer

Kampdagen er, hvad alle manager bruger deres uge til at forberede sig på. Det hvad der sker på kampdagen, der i sidste ende en managers succes. I Football Manager 2019 gør en række nye forbedringer kampoplevelsen til en af de mest tilbøjelige i seriens historie.

FM19 ser introduktionen af to nye videoteknologi, som også bruges i rigtige kampe. Den første af disse tilføjelser er VAR or Video Assistant Referees, som vil indgå i konkurrencer, der bruges i den virkelige verden. VAR er af to typer – en hvor dommeren kommunikerer med Video Assistant Referee gennem et øresnegl og en hvor dommeren personligt bruger en tv-skærm ved siden af spilleområdet for at vurdere den oprindelige beslutning selv. Igen, den slags VAR, du vil se, når du spiller, afhænger af, hvordan den bruges i samme konkurrence i virkeligheden.

Ny manager induktion

Football Manager 2019 bringer dybtgående induktioner på centrale områder af managerens oplevelse. Induktioner, som for det meste er i spillet og på skærmens selvstudier, der tillader mindre erfarne spillere at komme til udtryk med forskellige ansvarsområder, mens de udleverer nye oplysninger, som selv de erfarne manager finder værdifulde.

Med en opdatering inden for taktik og træning sessioner, har du mulighed for at optimere dit potentiale som manager. Når du starter et nyt spil i FM19 har du mulighed for at nævne din oplevelse med FM-serien, ved at gøre dette bestemmer FM19 om du har brug for induktioner i starten af din ansættelsesperiode eller ej.

Bundesliga partnerskab

Ventetiden er endelig forbi, den fuldt licenseret Bundesliga - Tysk bundesliga, debuterer endelig i Football Manager 2019 efter 10 lange år! Det betyder i FM 2019 både Bundesliga og Bundesliga 2 vil være udstyret med licenserede klubpakker, badges, spiller ansigter samt de respektive trofæer for hver liga, hvorved der skabes en endnu mere fordybende brugeroplevelse.

Disse er blot nogle af de få omlægninger i spillet, der gør Football Manager 2019 et af de mest livlige simuleringsspil som er på markedet i dag. For at opleve disse nye spilopgraderinger og meget mere - Køb spillet i dag!

Udskift Mourinho, Scholari, Zidane og co, som manager i din yndlingsklub kan og tag dig selv og dem til legendariske nye højder med Football Manager 2019.

Systemkrav

Minimum Football Manager 2019 PC system krav til PC

CPU: Intel Pentium 4, Intel Core or AMD Athlon – 2.2 GHz +

CPU SPEED: Info

RAM: 2 GB

OS: Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (1803/April 2018 Update) – 64-bit or 32-bit

VIDEO CARD: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT or AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB VRAM

FREE DISK SPACE: 7 GB