PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

FAQ

Medlemskab

Når du får din ordrebekræftelse, kan du se under punktet Konto, hvilket slags køb du har foretaget dig. Hvis der står medlem, har du købt spillet til medlemspris.

Som medlem har du automatisk prisgaranti på alle dine køb hos gamemore.dk. Det betyder, at hvis du kan finde et spil billigere end vores medlemspriser, så sælger vi det til samme beløb. Vi er så sikre på at have de bedste priser til vores medlemmer, at vi også yder prisgaranti mod udenlandske webshop/butikker. Det eneste krav vi stiller, er at den anden butik har spillet på lager, før vi kan match prisen.  

Dine ZO Coins vil altid være gyldige, det vil sige der er ingen udløbsdato på dem. Så hvis du har set dig et produkt du gerne vil spare op til, skal du ikke bekymre dig om dine ZO coins udløber.

Ja, dine ZO coins vil altid være gyldige, selvom du har opsagt dit medlemskab.

Der er 2 meget nemme måder at opsige på, enten kan du logge ind på din profil, vælge min konto og derefter trykke på opsig medlemskab, ellers kan du sende os en email på info@gamemore.dk, skriv opsigelse i emnefelt og dine oplysninger, så sørger vi for at opsige det

Hvis du har oprettet dig som medlem, vil der, som skrevet under medlemsbetingelser, blive trukket 299 kr, efter din prøveperiode er overstået. 7 dage inden trækningen, vil du modtage en email hvori du bliver gjort opmærksom på denne trækning. I denne mail har du også mulighed for at opsige dit medlemskab. Du vil automatisk modtage 25 Zo coins om måneden. 1 zo coins = 25 kr, som kan bruges i shoppen.

Vores system er sat op således, at der automatisk vil blive sendt en email ud til dig. Hvis du ikke har modtaget den, kan du eventuelt tjekke dit spamfilter. Afhængigt af hvordan dine indstillinger er sat op på din email, kan den være røget deri.

Spil

Vores system er sat op således, at der automatisk bliver sendt en CD key ud til dig, når dit køb bliver gennemført. Hvis du mod forventning ikke modtager denne, så kontakt os hurtigst muligt på info@gamemore.dk med dit ordre nr så kan vi undersøge hvad der er sket og sende den til dig hurtigst muligt.

Hvis du har slettet din CD key og heller ikke har den liggende på email længere, kan du altid skrive til vores kundeservice på følgende mail: info@gamemore.dk. Husk at giv os så mange oplysninger du kan, så vil det være nemmere for os at finde din CD key frem igen.

Ja, dit spil følger den bruger du har oprettet på den pågældende platform. Hvis du logger ind på en ny pc, vil du kunne downloade spillet igen og spille det.

Ja, det kan du sagtens, sålænge koden ikke har været aktiveret på en anden bruger før.

Ja, dit spil vil altid kunne downloades igen, fra den platform du har købt det til. Det eneste du skal gøre, er at logge ind på den platform (Steam, Origin, Uplay etc) og finde dit bibliotek. Derfra vil du kunne downloade det igen.

Det er altid irriterende, når man sætter sig ned for at spille og det så begynder at drille, det kender vi alt for godt til selv. Når det kommer til PC spil, så er der mange faktorer der kan spille ind i, hvorfor det lige pludselig ikke virker mere. Nogle gange kan det være at platformen oplever midlertidige problemer. Andre gange kan det være du skal opdatere din pc, for at få det til at virke igen. Det kan være der er kommet nye drivere til for eksempel grafikkortet, og det er det der driller. Vi anbefaler derfor at du kontakter spillets producent, hvis du oplever disse problemer, da de hurtigst kan hjælpe dig videre.

Hvis du er i tvivl om din computer er kraftig nok til at spille et spil, kan du enten slå spillet op på dets hjemmeside og se hvilke krav det stiller til din computer. Ellers kan du gå ind på denne smarte hjemmeside: https://www.systemrequirementslab.com/ vælge det spil du ønsker at købe og så vil hjemmesiden oplyse dig om din computer er kraftig nok til det.

Gamemore

Har du foretaget et køb af en CD key og ønsker at annullere din bestilling, så skal du straks kontakte info@gamemore.dk med ordre nummer samt hvilke dele af din ordre du gerne vil annullere. Vær opmærksom på at du kun kan annullere en ordre hvis 1) du ikke har modtaget din CD key  eller 2) din CD  key er modtaget, men af en årsag ikke virker.

Når du køber en CD key til et spil hos gamemore.dk, er der tale om at gamemore.dk leverer digitalt indhold, i henhold til Forbrugeraftalelovens §18 stk 2 pkt 13: Når du accepterer handelsbetingelserne, giver du derfor dit samtykke til, at din fortrydelsesret bortfalder, når ordren er gennemført og indholdet (CD key) er leveret. Gamemore.dk kan således ikke yde nogen form for fortrydelses- eller returret, efter indholdet (produktnøglen) er leveret.

Når du køber gennem vores hjemmeside, modtager du med det samme en CD key.

En CD key er en digital spilnøgle, som du kan bruge til at downloade dit spil med det samme. Det vil sige, du får ikke et fysisk spil når du køber gennem os, men du skal blot aktivere spilnøglen indenfor den platform, hvor dit spil udbydes (såsom Steam, Origin, Uplay etc)

Fælles for alle disse spilplatforme er, at du skal have downloadet og oprettet en bruger til spillet. Når du logger ind, vælger du blot det spil du har købt og taster din CD key ind. Dit spil vil så gå i gang med at downloade og når det er færdigt med at downloade, kan du gå i gang med at spille det.

Hvis du oplever problemer med at installere spillet, kan du altid kontakte os, ved at sende en email til os på info@gamemore.dk, så sidder vi klar til at guide dig igennem processen.

Vi har gjort det nemt og enkelt for dig, så du kan komme i gang med at spille hurtigst muligt. Efter dit køb er kørt igennem vores webshop, vil du modtage to emails, den ene er din ordrebekræftelse og den anden vil indeholde din CD key. Hvis du ønsker at modtage en fysisk kopi af din ordrebekræftelse, skal du blot sende en email til info@gamemore.dk, så sender vi dig en.

Når du har modtaget din CD key, er du klar til at spille, så simpelt er det.

Gamemore.dk er en webshop og spilunivers, der består af et kompetent hold af spilnørder. Tilsammen har vi over 30 års erfaring indenfor spil, hvorfor du altid vil være i kompetente hænder, når du handler hos os. Vi kender til spændingen ved at starte et helt nyt spil op og vil derfor gøre vores bedste til at du skal have en god oplevelse hver gang du handler med os. Vores univers er bygget op om digital distribuering af spilnøgler, kendt som CD keys, til rigtig skarpe priser. På den måde har du ikke nogen hovedpine med fysiske produkter, der kan have lange leveringstider eller blive væk i posten. Når du bestiller et spil på vores hjemmeside, får du leveret spillet hurtigt og direkte til dig, lige så snart dit køb er kørt igennem vores webshop. Udover lynhurtig levering af spil til billige priser, har vi opbygget vores eget lille spilunivers, hvor du blandt andet kan optjene ZO coins. Zo coins er vores egen lille valuta, du kan optjene ved blandt andet at spille vores unikke spil. Herefter kan du bruge ZO coins til at deltage i spændende konkurrencer, med store vinderchancer samt købe produkter i vores eksklusive webshop, til langt under udsalgspris. Et win-win koncept for alle parter!Velkommen til vores side, vi håber du får en rigtig god oplevelse og får stillet din ”spil sult” hos os.

Livstidsgaranti

Hvis du tilkøber livstidsgaranti, så betyder det at du altid kan kontakte os, hvis du oplever problemer med dit spil. Det kan f.eks. være hvis du har smidt din CD key væk. Ved at tilkøbe livstidsgaranti, er du garanteret at du altid kan spille dit spil.