PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Medlembetingelser

Gamemore.dk er en medlemsklub, hvor vi hjælper vores medlemmer med en række fordele:

✅ Vanvittige priser på spil

✅ Lynhurtig levering

✅ Support

✅ Ubegrænset køb

✅ Gratis forsendelse

✅ Prisgaranti

✅ 400 kr. værdi i ZO coins hver måned!

✅ Unik Spilsektion hvor du kan tjene ZO coins hver dag

✅ Unikke konkurrencer kun for medlemmer

✅ Eksklusiv webshop kun for medlemmer

✅ Ekstra gode tilbud


Gamemore.dk er et spilunivers hvor vi tilbyder de nyeste og bedste spil til vanvittige priser samt, mulighed hvor du kan optjene vores egen valuta: ZO coins, som du kan bruge på at tilmelde dig konkurrencer med rigtig store vinderchance, spille fede spil og købe lækre produkter til under udsalgspris.


Som medlem hos gamemore.dk får du adgang til de populæreste spil samt en automatisk opfyldning af ZO coins (værdi 400 kr.) for kun 299 kr./md.


Du får altid 30 dages gratis og medlemskabet kan opsiges til hver en tid.


For at handle hos gamemore.dk til medlemspris, er det en betingelse, at kunden tegner med deres første køb et medlemskab på abonnementsvilkår. Kunden skal være fyldt 18 år. Der kan kun oprettes et medlemskab pr. kunde. Erhvervsdrivende kan ikke oprette et medlemskab. Kunden har ansvaret for, at dennes kontooplysninger til enhver tid er ajourført og korrekte.


Medlemsprisen er kr. 299,- inkl. moms pr. måned og hæves på kundens kreditkort hver måned efter prøveperioden. Det betyder, medlemsprisen hæves ikke de første 30 dage, da denne periode anses for at være en prøveperiode, ligesom kunden i prøveperioden kan gøre brug af fortrydelsesretten i henhold til forbrugeraftalelovens § 18. Første gang medlemsprisen hæves på kundens kreditkort er 30 dage efter, at kunden har oprettet sin konto. Kunden vil altid blive informeret 7 dage før prøvemedlemskabets udløb via mail omkring trækning. Kunden vil i denne mail have mulighed for at opsige sit medlemskab. Hvis kunden ønsker at opsige sit medlemskab, kan dette ske med øjeblikkelig virkning til udgangen af den på opsigelsestidspunktet betalte periode. Opsigelsen skal ske skriftligt til info@gamemore.dk. Emnefelt = Opsigelse. Opsigelsen kan også ske, når man er logget på og under "min konto" er der et opsigelseslink.


Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Vi gør opmærksom på, at hvis du opsiger dit medlemskab i den gratis prøveperiode, kan du ikke igen påbegynde en ny prøveperiode, men vil blive opkrævet abonnementspris fra den ny oprettelsesdato.


Ved opsigelse, bliver kundens konto inaktiv når den betalte periode udløber, medmindre kunden opsiger i prøveperioden, hvor kundens konto straks bliver inaktiv efter opsigelsen er modtaget ved gamemore.dk. Hvis kunden ikke opsiger indenfor nævnte periode, så går medlemskabet over i et aktivt og kunden for automatisk tilføjet ZO coins til deres konto til en værdi a' 400 kr.


Har du glemt dit kodeord, kan du med fordel få tilsendt et nyt, ved at benytte ’Glemt kodeord’ som kan findes i forbindelse med log ind funktionen. Skulle der mod forventning ikke blive sendt et nyt kodeord automatisk til din e-mail, kan du kontakte info@gamemore.dk.