PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Tom Clancy’s The Division 2 (PC/MAC)


Epic

179,00 kr. medlemspris
This product is not in stock. You can still order it, but delivery can take up to 4 days.

Medlemsprisen (Gamemore+) forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

299,00 kr. normalpris

Tom Clancy’s The Division 2 (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Uplay. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Uplay cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres. Download GuideDigital download Ingen ventetid Nemt og hurtigt

Beskrivelse

Der er gået syv måneder, siden en dødbringende virus ramte New York City og resten af verden, og tvang civilisationen i knæ. Da virussen ramte, blev The Division, en enhed af civile agenter, aktiveret som den sidste forsvarsrække. Siden da har Division-agenterne kæmpet utrætteligt for at redde de sidste stumper af samfundet.

For The Division er der mere på spil end nogensinde. Washington, D.C. – den bedst beskyttede by på jorden – er i fare, og det bringer hele nationen på randen af kaos. Falder Washington, D.C., falder nationen. Som Division-agent, der har været i felten i syv måneder, er du og dit hold det sidste håb for at forhindre samfundets undergang efter den pandemiske katastrofe.

Tom Clancy’s The Division® 2 er et actionrollespil i en åben onlineverden, der udspiller sig i det ødelagte, forfaldne Washington, D.C., udviklet af Ubisoft Massive og de samme folk, der stod bag det første Tom Clancy’s The Division®. De nye omgivelser byder på en stor variation af smukke, ikoniske og realistiske omgivelser, hvor spillerne vil opleve seriens karakteristiske, autentiske verdensopbygning samt et dybt rollespilssystem kombineret med endnu hurtigere action. Spil solo eller i samarbejde med et hold bestående af op til fire spillere for at gennemføre en lang række aktiviteter, lige fra hovedkampagnen til konkurrencebaserede PvP-kampe og udfordringer i Dark Zone – stedet, hvor alt kan ske.


ET FORVANDLET WASHINGTON, D.C.
I kølvandet på virusudbruddet har voldsomme storme, oversvømmelser og efterfølgende socialt kaos forvandlet Washington, D.C, radikalt. Udforsk en levende åben verden med forskelligartede omgivelser, såsom oversvømmede byområder, historiske steder og vartegn, i løbet af den varmeste sommer i mands minde. Gaderne er fyldt med fraktioner, der har hver deres dagsorden, og som kæmper om magten over DC. Det er op til dig at befri byen og beskytte resterne af samfundet.


FREMRAGENDE SLUTSPIL
Tom Clancy’s The Division 2 er blevet bygget med særligt fokus på “slutspillet”, så spillerne altid har adgang til friske, unikke og varierede aktiviteter, længe efter at spillet er blevet gennemført. Slutspillet i Tom Clancy’s The Division 2 introducerer helt nye udfordringer og fremskridtssystemer med unikke twists og overraskelser og for første gang nogensinde: raids. Spillerne vil også få adgang til en overflod af indhold efter udgivelsen, heriblandt et helt år med flere gratis, historiebaserede missioner, baneudvidelser og spiltyper.


REDESIGNET FREMSKRIDTSSYSTEM OG NYE SPECIALISERINGER
Når du har gennemført hovedkampagnen kan du få adgang til nye specialiseringer, såsom sprængstofekspert, skarpskytte og overlevelsesekspert. Hver specialisering åbner op for et helt nyt fremskridtssystem med nye evner, modifikationer og unikke talenter, som din agent kan tilegne sig for at spille sin rolle mest effektivt.

DYNAMISK, LEVENDE VERDEN
Både civile og fjendtlige fraktioner kæmper for deres overlevelse ved at sikre sig livsnødvendigheder i form af mad, medicin og ammunition. Når fraktionerne tørner sammen i det krigshærgede DC, kæmper de om kontrollen over ressourcer og vigtige steder – og for deres overlevelse. Fraktionernes behov og motivationer kolliderer med hinanden i en dynamisk, levende verden fuld af overraskelser, der udløser konfrontationer mellem både allierede og stridende fraktioner samt civile og i sidste ende også dig som agent.


FOREN DE CIVILE
Nogle civile borgere har fundet sammen i bosættelser i forsøget på at opbygge deres samfund, men de lever et udsat liv. Du skal arbejde sammen med dem og beskytte dem, og til gengæld vil de komme dig til undsætning med forsyninger og hjælpe dig med at opbygge din operationsbase – dermed får du et dybere forhold til folkene og verden omkring dig.


EN NY OPLEVELSE I DARK ZONE
Dark Zone er et utæmmet område, hvor du finder noget af det bedste udstyr i spillet. Dark Zone er også det farligste område i spillet domineret af frygt, forræderi og stressfyldte stunder, da de andre agenter til hver en tid kan vende sig mod dig og stjæle det rov, du har kæmpet så hårdt for at opnå. I Tom Clancy’s The Division 2 er denne legeplads designet med fokus på en fair og spændende oplevelse for alle spillere, uanset hvor langt de er nået med deres fremskridt.