PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

DIRT 5 (PC/MAC)


Epic

259,00 kr. medlemspris

Medlemsprisen (Gamemore+) forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

309,00 kr. normalpris

DIRT 5 (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Steam. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Steam cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres. Download GuideDigital download Ingen ventetid Nemt og hurtigt

Beskrivelse

Giv den gas
DIRT 5 skriver et nyt og banebrydende kapitel i spilserien. Nye funktioner, skelsættende nyskabelser og en frisk tilgang gør DIRT 5 til en hub for offroad-racering, -stil og -kultur, hvor du konstant vil skabe nye, mindeværdige højdeunkter.

Kør tværs over kloden
Rejs verden rundt og kør på mere en 70 forskellige ruter på 10, unike lokationer, i vakre, dynamiske omgivelser. Utfordre dine modstandere og kør på den frosne East River i New York, eller under det spektakulære nordlys i Norge.

Ryk grænserne med utrolige biler
Sæt deg bag rattet af en spændende samling off-road biler. Overvind det krævende terræn med kraftige maskiner, tag ikoniske rally-biler med til helt nye steder, eller føl styrken af en springbil med 900 hk.

Dyst eller samarbejd offline
Lokalt delt skærm for opp til fire spillere i offline-modes gør DIRT 5 til det perfekt spill hvor du kan dyste om førstepladsen mod dine venner. Online kan du deltage i racerløb med op til 12 spillere og konkurrerer i nyskabende spiltyper.