PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

F1 2020 (PC/MAC)


Epic

145,00 kr. medlemspris
This product is not in stock. You can still order it, but delivery can take up to 4 days.

Medlemsprisen (Gamemore+) forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

179,00 kr. normalpris

F1 2020 (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Steam. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Steam cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres. Download GuideDigital download Ingen ventetid Nemt og hurtigt

Beskrivelse

F1 2020 er det mest omfattende F1-spil hidtil. For første gang kan du oprette dit eget F1-hold, som du kan bruge, når du kører mod verdens bedste racerkørere. Skab en racerfører, vælg derefter en sponsor og motorproducent, ansæt en holdkammerat, og deltag i løb som det 11. hold i startfeltet. Byg nye faciliteter, udvikle holdet over tid og klatre til toppen!

- Du kan også udfordre venner i en ny modus med delt skærm, en ny køreassistent og en mere tilgængelig køreoplevelse, så det bliver sjovt at spille med venner på ethvert niveau.

- F1 2020 indeholder alle de officielle hold og racerchauffører. Kør på 22 baner med både aktuelt og klassisk indhold, herunder to nye løb: Hanoi Circuit og Circuit Zandvoort.

- Juster den 10-årige karrieremodus, som du ønsker. Vælg forskellige mesterskabsindstillinger og sæsonlængder for en mere interessant sæson og karriere.