PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Metro: Exodus (PC/MAC)135,00 kr. medlemspris

Medlemsprisen (Gamemore+) forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

170,00 kr. normalpris

Metro: Exodus (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Retail. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Retail cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres.Digital download Ingen ventetid Nemt og hurtigt

Beskrivelse

Året er 2036.

Et kvart århundrede efter at atomkrigen ødelagde jorden, klæber et par tusinde overlevende sig til livet i metroen under ruinerne af Moskva.

De har kæmpet mod forgiftede elementer, muterede dyr og paranormale grusomheder og har lidt i borgerkrigens flammer.

Men nu skal du, som karakteren Artyom, flygte Metroen og lede en bande spartanske Rangers på en utrolig rejse gennem det post-apokalyptiske Rusland på jagt efter et nyt liv i øst.

Metro Exodus er en episk, historiedrevet first-person shooter fra 4A-spil, der blander dødbringende kamp og udholdenhed med udforskning og overlevelse i en af ​​de mest fordybende spilverdener, der nogensinde er skabt.

Udforsk den russiske ørken over store, ikke-lineære niveauer, og følg en spændende historie, der spænder over et helt år gennem foråret, sommeren og efteråret ned til dybden af ​​den nukleare vinter.

Inspireret af romanerne fra Dmitry Glukhovsky fortsætter Metro Exodus Artyoms historie i det største Metro-eventyr til dato.

 

  • Gå på en utrolig rejse - gå ombord på Aurora, et stærkt modificeret damplokomotiv, og slut dig til en håndfuld overlevende, når de søger efter et nyt liv i øst.
  • Oplev Sandbox Survival - en gribende historie, der forbinder klassisk Metro-gameplay med nye enorme, ikke-lineære niveauer
  • En smuk, fjendtlig verden - opdag den post-apokalyptiske russiske ørken, bragt til live med fantastiske dag / nat-cyklusser og dynamisk vejr.
  • Dødelig kamp og udholdenhed - saml det, du kan finde, og skab nye opfindelser, der kan hjælpe dig. Tilpas dit arsenal med håndlavede våben, og engager menneskelige og mutante fjender i en spændende taktisk kamp.
  • Dine valg bestemmer skæbnen for dine kammerater - ikke alle dine ledsagere vil overleve rejsen; Dine beslutninger har konsekvenser i denne gribende historie.
  • Det ultimative inden for atmosfære og indlevelse - et flimrende lys i mørket; en anstrengt gisp, når din gasmaske fryser; et hyl af en mutant i natvinden - Metro vil fordybe dig og skræmme dig som intet andet spil ...