PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Overwatch - Origins Edition (PC/MAC)


Digital download
Ingen ventetid
Nemt og hurtigt
111,00 kr. medlemspris

Medlemsprisen forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

169,00 kr.
  Straks levering

Lagerstatus: Udsolgt
Overwatch - Origins Edition (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Battle net. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Battle net cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres.

Beskrivelse

VERDEN HAR BRUG FOR FLERE HELTE

Overwatch er et 6 mod 6 skydespil som udspiller sig i en nær fremtid på jorden. Soldater, forskere, eventyrere og mærkeligheder kæmper om kontrollen over ikoniske steder rundt i verden. Spil som en af 21 helte, alle med særlige våben og evner.

VÆLG EN HELT

Overwatch har et bredt udvalg af særlige helte, alt fra en tidsmanipulerende eventyrer og en pansret kriger som svinger en rakethammer, til en mediterende robotmunk. Hver helt er speciel, og du kan udnytte heltenes fulde potentiale ved at mestre deres våben og evner.

SPIL DIN ROLLE
Uanset om du kæmper ved frontlinjen, beskytter andre med dit energiskjold, eller giver dine allierede mere slagkraft, er alle heltes evner udviklet til at gøre dit dit holds indsats mere effektiv. Nøglen til sejr er at bruge dine evner i takt med dine holdkamerater.


Indhold:

• 21 Heroes
• 5 skins:

o Blackwatch Reyes (Reaper)
o Strike-Commander Morrison (Soldier: 76)
o Overgrown Bastion
o Security Chief Pharah
o Slipstream Tracer
• Overwatch-themed content for several Blizzard Entertainment games:
o Heroes of the Storm™ - Tracer Hero
o World of Warcraft® - Baby Winston Pet 
o StarCraft® II Portraits
o Hearthstone® Cardback
o Diablo® III - Mercy Wings