PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Pro Cycling Manager 2020 (PC/MAC)


Digital download
Ingen ventetid
Nemt og hurtigt
129,00 kr. medlemspris

Medlemsprisen forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

149,00 kr.
  Straks levering

Lagerstatus: På lager
Pro Cycling Manager 2020 (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Steam. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Steam cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres.

BeskrivelseKan du træffe de rigtige beslutninger?

Kør mod feltet i mere end 230 løb og 650 etaper lige fra Tour de France til La Vuelta og det klassiske løb fra World Tour-kalenderen.

Bliv manager for et cykelhold og før holdet til tops! For at klare dig skal du styre økonomien og rekruttere, planlægge din træning, implementere din strategi. Og for første gang i Pro Cycling Manager-serien skal du holde øje med dine ryttere og deres morale! En beslutning kan ændre alt ...

Du skal lytte til dine ryttere (deltagelse i løb, personlige mål osv.) og enten være enig med dem eller afvise dem. Du er manager, og det er dig der træffer beslutningerne som skal bevare balancen på dit hold, og motivere dine ryttere i de afgørende øjeblikke og opnå de bedst mulige resultater for holdet.


Du kan også selv spille som rytter og forfølge en karriere i Pro Cyclist-modus. Bevist dit værd i Karriere-modus? Spil online-modus med op til 15 andre spillere fra hele verden.


Nyt i 2020-udgaven:

  • Alle 21 officielle etaper fra Tour de France 2020
  • Karriere-modus:
  • Styr dine rytteres morale: De har ønsker (deltagelse i løb, rekruttering af ryttere osv.), og din beslutning påvirker deres moral og præstationer. Transfervinduet er også afgørende for at bevare balancen på dit hold
  • Motivation under løb: I hvert løb er dine rytteres motivation bundet til deres moral og nøglebegivenheden såsom en konkurrencetrøje, vundet tidligere etape osv. En fuldt motiveret rytter kan gøre det godt i afgørende øjeblikke, herunder i et hurtigt kørende felt op mod en slutspurt
  • En ny assistent hjælper med at planlægge løb
  • Et opdateret dashboard
  • Forbedret AI, mere aggressiv og eventyrlysten