PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Red Dead Redemption II (PC/MAC)


Digital download
Ingen ventetid
Nemt og hurtigt
265,00 kr. medlemspris

Medlemsprisen forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

284,00 kr.
  Straks levering

Lagerstatus: På lager
Red Dead Redemption II (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Retail. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Retail cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres.

Beskrivelse

DETTE ER IKKE ET FYSISK SPIL, MEN ET DIGITALT DOWNLOAD


Guide til download: Gamemore.dk/PSNguide.pdf


Det vi tilbyder er lovlig og ægte digitale downloads, men sendes i form af en konto. Efter køb vil du modtage en konto med forud købt spil. Log ind på din konsol og brug kontoen til at starte download af spillet. Derefter skifter du tilbage til din egen profil og spiller. Da spillet kommer direkte fra PSN-butikken, vil det være nøjagtigt det samme som den digitale eller diskversion med alle PSN-funktioner som trofæer, multiplayer osv.


• Spil på din egen profil. Efter installation, skal du ikke logge ind på vores konto igen

• Spil direkte fra PSN butik - tjen trofæer, spil online, få opdateringer

• Efter opsætningen vil spillet være tilgængeligt på din egen konto, ligesom ethvert andet spil eller en app du købte direkte i PSN Store.


Produktbeskrivelse

Howdy, partner! Velkommen til det vildeste, mest ventede spil i 2018!

Det er over 8 år siden, at Rockstar udgav Red Dead Redemption. En open-world shooter i Det Vilde Vesten, der på mange måder var banebrydende og nyskabende. Mange gamere kalder det første spil et moderne mesterværk, mens andre mener, det er det bedste spil nogensinde.

Og det er netop derfor, at godtfolket rundt omkring er så vilde efter den længe ventede efterfølger, Red Dead Redemption 2. Hvis du skal købe ét spil i år, så er det dette. Uden tvivl. 

Red Dead Redemption 2 tager os tilbage i tiden. Amerika, 1899, hvor storhedstiden for the Wild West er ved at være slut. Her ser vi Arthur Morgan og Van der Linde-banden på flugt fra et fejlslået røveri. De er nu tvunget til at stjæle, skyde og kæmpe sig igennem det nådesløse og øde landskab for at overleve. Det er dog ikke kun myndighederne og landets bedste bounty hunters, der er den største fare. Interne stridigheder i den lovløse bande tvinger Arthur til at tage et valg mellem sine indre værdier og sin loyalitet til banden, han er vokset op hos.

I Red Dead Redemption 2 spiller du som Arthur Morgan i en enorm, levende verden. Rockstar har udtalt, at de aldrig før har skabt så stor og levende en verden, og det siger altså lidt, da de også er genierne bag Grand Theft Auto-serien.

Universet i Red Dead Redemption 2 går samtlige landskaber igennem. Du kan slå lejrbål i den golde ørken, tage din hest gennem snefyldte sletter eller gå på jagt blandt frodige skove. Verdenen er konstant i live - også selvom du ikke lige befinder dig der, hvor tingene sker. I Red Dead Redemption 2 vil du som spiller blive mødt af en række valg. Valg, der ændrer dine fremskridt i spillet. Spillet er derudover spækket med sidemissioner, vi kender fra GTA. Grib din hat, din lasso og din pistol. Red Dead Redemption 2 vil æde din tid de kommende måneder efter release, og vi glæder os!