PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Star Wars Squadrons (PC/MAC)


Epic

199,00 kr. medlemspris
This product is not in stock. You can still order it, but delivery can take up to 4 days.

Medlemsprisen (Gamemore+) forudsætter medlemsskab til 299,-/md. Kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode. De første 30 dage er gratis.

219,00 kr. normalpris

Star Wars Squadrons (PC/MAC) skal aktiveres og installeres via Origin. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Origin cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres. Download GuideDigital download Ingen ventetid Nemt og hurtigt

Beskrivelse

Star Wars: Squadrons er et rumkampspil, der spilles fra et førstepersonsperspektiv.

Sat efter Jediens tilbagevenden skifter kampagnen mellem Den Nye Republiks Vanguard Squadron og Galactic Empire's Titan Squadron, som begge bliver involveret i Republikkens Project Starhawk; Vanguard Squadron vil sikre, at den bliver færdig, mens Titan Squadron forsøger at ødelægge den.

Spillere tager kontrol over starfighters fra enten det galaktiske imperium eller den nye republik. I disse skibe kan de bruge skibets funktioner som våben, skjolde og motorer til at besejre deres modstandere i kamp. Imperial starfighters har ikke skjolde, hvilket resulterer i andre tilføjelser til deres klasse, så de to hold ville være afbalancerede. Efterhånden som spillerne tjener mere erfaring, kan de låse op nye våben, skjolde, opgraderinger og forskellige kosmetiske genstande til piloten og deres skib. Afslutning af daglige udfordringer og driftsudfordringer giver også spillerne ære, som kan bruges på at købe kosmetiske låseopgaver. Spillere kan kontrollere skibets status, skjolde og kræfter ved at se instrumenterne i skibets cockpit.

Der er fire typer af starfighters tilgængelige i spillet: fighters, der er afbalanceret i ildkraft og forsvar, interceptors, som har overlegen hastighed og er nyttige mod fighters, support, som er stærkt pansrede og kan understøtte andre skibe, og bombefly, som er langsommere med bedre ildkraft og rustning og er bedst til at nedtage fjendens hovedskibe. Den Nye Republik har adgang til disse klasser via henholdsvis X-Wing, A-Wing, U-Wing og Y-Wing. På samme måde har imperiet adgang til TIE Fighter, TIE Interceptor, TIE Reaper og TIE Bomber.

Spillet har en singleplayer-kampagne og forskellige multiplayer-tilstande.