PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Windows 10 Home Dansk/Engelsk OEM 32/64 bits


Digital download
Ingen ventetid
Nemt og hurtigt
319,00 kr.
359,00 kr.
  Straks levering

Lagerstatus: På lager
Windows 10 Home Dansk/Engelsk OEM 32/64 bits skal aktiveres og installeres via Retail. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Retail cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres.

Beskrivelse

Udgave : OEM 32 og 64 bits, vælges ved installation 
Sprog : Dansk, flere sprog vælges ved installation  
Antal brug : OEM 1 PC adgang

Installation: https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10ISO


Windows 10 Home er Microsofts nyeste skud på stammen og er det bedste bud på et moderne styresystem til hjemmecomputeren. Styresystemet samler alle de funktioner, du kender og elsker fra tidligere versioner af Windows, og kombinerer dem med en række nye, innovative løsninger, som gør din hverdag lettere og mere effektiv. Et godt eksempel på dette er InstantGo1, som sikrer en hurtigere opstart, så du lettere kan fortsætte, hvor du slap. Ydermere får du mulighed for at oprette virtuelle skriveborde og få vist fire ting på skærmen ad gangen – dette gør det nemmere at multitaske og holde et overblik. 

Det bedste Windows til dato

Windows 10 er designet til at følge dig problemfrit fra enhed til enhed. Det er hurtigt og reaktionsvilligt. Du får også support via chat eller telefon fra rigtige mennesker uden ekstra omkostninger. Med Windows 10 er det nemmere end nogensinde at gøre et godt stykke arbejde.

Det virker bare

Windows 10 kombinerer det Windows, du allerede kender, og tilføjer spændende forbedringer, du vil elske. Teknologier som InstantGo1 lader dig starte op og genoptage arbejdet hurtigt. Windows 10 har desuden indbyggede sikkerhedsfunktioner, der også hjælper med at beskytte imod skadelig software.

Multitasking

Multitask som en mester med muligheden for at få vist fire ting på skærmen ad gangen. Er skærmen ved at være overfyldt? Opret virtuelle skriveborde for at få mere plads og arbejde med de elementer, du har brug for. Alle dine meddelelser og nøgleindstillinger samles desuden på én lettilgængelig skærm.

Microsoft Edge

Den helt nye browser, der er designet til at få internettet til at arbejde, som du gør. Skriv eller indtast direkte på websider, og del dine kommentarer med andre. Du kommer til at sætte pris på læsevisningen, der er fri for distraktioner. Der er også en forbedret adresselinje, som hjælper dig med at finde det hele hurtigere.

Continuum

Den bedste skærm er altid den, du befinder dig på, fordi Windows 10 optimerer din oplevelse til din aktivitet og enhed. Skærmfunktioner tilpasser sig og giver nem navigation, og apps skaleres problemfrit fra de mindste til de største visninger.

Helt dit eget

Din Windows 10-enhed genkender dig på en personlig måde. Med Windows Hello hilser din enhed på dig med dit navn, lyser op, fører dig gennem logonprocessen og sørger for, at du ikke længere skal huske på eller skrive en adgangskode.

Spil og Xbox

Spil dine Xbox One-spil på din pc, laptop eller tablet med Windows 10. Benyt Game DVR-funktionen til at registrere dine seneste heltemodige træk, og send dem øjeblikkeligt til vennerne uden at skulle forlade spillet.4