PRODUKTET BLEV LAGT I KURVEN
HANDEL VIDERE eller GÅ TIL BETALING

Windows 10 Professional Dansk/Engelsk OEM 32/64 bits


Digital download
Ingen ventetid
Nemt og hurtigt
299,00 kr.
355,00 kr.
  Straks levering

Lagerstatus: På lager
Windows 10 Professional Dansk/Engelsk OEM 32/64 bits skal aktiveres og installeres via Retail. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du modtager en Retail cd key via e-mail, hvor der medfølger en vejledning til, hvordan spillet installeres.

Beskrivelse

Udgave: Win 10 Prof OEM 32 og 64bit. .
Sprog: Dansk + Alle sprog
Installation: Download via Microsofts hjemmeside.
Gyldighed: 1 PC.

Installation: https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10ISO


Windows 10 Professional er den ambitiøse virksomheds foretrukne styresystem. Med dette anerkendte styresystem fra Microsoft får du adgang til samtlige dele af Windows 10 Home, men ligeledes en lang række vigtige virksomhedsrelaterede funktioner – eksempelvis udvidet kryptering med BitLocker, fjernlogin og mulighed for at oprette forbindelse til virksomhedens domæne og gøre brug af printer, servere osv. Windows 10 Professional er desuden væsentligt hurtigere til at starte op, så du slipper for spildtid og ineffektivitet. Styresystemet byder desuden på en lang række nye, innovative funktioner og applikationer, herunder browseren Edge, som erstatter Internet Explorer, og din personlige assistent Cortana – Microsofts svar på Siri.

Perfekt til virksomheder

Tilslutning til dit domæne. Du kan oprette forbindelse til din virksomheds eller skoles domæne eller Azure Active Directory og bruge netværksfiler, servere, printere m.v.

Udvidet kryptering. Få yderligere sikkerhed med BitLocker, der hjælper dig med at værne om dine data med kryptering og sikkerhedsstyring.

Fjernlogon Windows 10 giver dig mulighed for at logge på med Fjernskrivebord, så du kan logge på og bruge din Pro-pc derhjemme eller på farten.

Virtuelle maskiner. Opret og kør virtuelle maskiner med Hyper-V, så du kan køre mere end ét operativsystem ad gangen på den samme pc.

Dine apps i Windows Store. Med Windows 10 kan du oprette din egen, private appsektion i Windows Store, så du nemt kan få adgang til din virksomheds programmer

Det virker bare

Windows 10 kombinerer det Windows, du allerede kender, og tilføjer spændende forbedringer, du vil elske. Teknologier som InstantGo1 lader dig starte op og genoptage arbejdet hurtigt. Windows 10 har desuden indbyggede sikkerhedsfunktioner, der også hjælper med at beskytte imod skadelig software.

Multitasking

Multitask som en mester med muligheden for at få vist fire ting på skærmen ad gangen. Er skærmen ved at være overfyldt? Opret virtuelle skriveborde for at få mere plads og arbejde med de elementer, du har brug for. Alle dine meddelelser og nøgleindstillinger samles desuden på én lettilgængelig skærm.

Microsoft Edge

Den helt nye browser, der er designet til at få internettet til at arbejde, som du gør. Skriv eller indtast direkte på websider, og del dine kommentarer med andre. Du kommer til at sætte pris på læsevisningen, der er fri for distraktioner. Der er også en forbedret adresselinje, som hjælper dig med at finde det hele hurtigere.

Continuum

Den bedste skærm er altid den, du befinder dig på, fordi Windows 10 optimerer din oplevelse til din aktivitet og enhed. Skærmfunktioner tilpasser sig og giver nem navigation, og apps skaleres problemfrit fra de mindste til de største visninger.

Helt dit eget

Din Windows 10-enhed genkender dig på en personlig måde. Med Windows Hello hilser din enhed på dig med dit navn, lyser op, fører dig gennem logonprocessen og sørger for, at du ikke længere skal huske på eller skrive en adgangskode.

Spil og Xbox

Spil dine Xbox One-spil på din pc, laptop eller tablet med Windows 10. Benyt Game DVR-funktionen til at registrere dine seneste heltemodige træk, og send dem øjeblikkeligt til vennerne uden at skulle forlade spillet.